Astu kyytiin, nauti matkasta

Astu kyytiin, nauti matkasta

Taksi Pellon ja lähikuntien alueella

Käytössämme on viihtyisät tilataksit

 

Liikenne Lohiniva Oy:ltä voit tilata taksin, kun tarvitset kyytiä Pellon ja lähikuntien alueella. Käytössämme on 2 kpl 1+8-paikkaista tilataksia, joten pikku ryhmienkin kuljetus onnistuu sujuvasti. Teemme myös Kela-kuljetuksia.

 

Soita taksi numerosta 040 160 5009, kun tarvitset kuljetusta saman tien tai haluat tilata taksin/kela-kuljetuksen ennakkoon jollekin tietylle ajankohdalle.

Ennakkoon tilattava kela-kuljetus pitää aina ensin sopia meidän kanssamme, jonka jälkeen varsinainen kyyti tilataan Suomen Lähilogistiikan tilausnumerosta 08000 5154.

 

Pello-kortilla matkaat sujuvasti

Meillä käy Pello-kortti, jolloin maksat matkasta vain omavastuun osuuden. Pello-kortti on tukitoiminto henkilöille, joilla on toimintakyvyn heikentymistä. Kortin avulla tuetaan julkisilla kulkuneuvoilla liikkumista. Jos sinulla on vaikeuksia liikkumisessa, taksinkuljettaja auttaa sinut ovelta autoon, kuljettaa sinua kirkonkylällä ja auttaa ostosten kanssa aina kotiovelle asti. Muistathan näyttää kortin aina kuljettajalle. 

 

Turvallisesti matkassa

Ammattitaitoisen kuljettajamme kyydissä matkustat aina turvallisesti lähtöpisteestä päätepaikkaan. Tunnemme toimialueemme ja tiedämme mihin suunnata asiakkaan kertoessa kyytinsä määränpään. Tavoitteemme on, että jokainen voi nauttia matkasta huolettomasti ja mukavasti.

 

Tilaa taksi vaikka saman tien!

 

Hyvin varustetut ajoneuvot


Kaikissa tilausliikenneautoissamme on ensiluokkainen varustelutaso. Kaikki automme ovat koneellisesti ilmastoituja, turvavöin varustettuja ja isoissa autoissa on wc. Osassa autoja on varusteena dvd-laitteet.

Lue lisää tilausliikenteen palveluista ja tutustu myös laatulupaukseemme.

Haluatko lisätietoa tai tarjouksen matkasta? Ota yhteyttä!