+358 400 697 876

Astu kyytiin, nauti matkasta

Astu kyytiin, nauti matkasta

Taksi Pellon ja lähikuntien alueella

Käytössämme on viihtyisä tilataksi


Liikenne Lohiniva Oy:ltä voit tilata taksin, kun tarvitset kyytiä Pellon ja lähikuntien alueella. Käytössämme on 1+8-paikkainen tilataksi, joten pikku ryhmienkin kuljetus onnistuu sujuvasti. Teemme myös Kela-kuljetuksia.


Soita taksi numerosta 0400 4500 86, kun tarvitset kuljetusta saman tien tai haluat tilata kyydin ennakkoon jollekin tietylle ajankohdalle. 

Kela-kuljetukset tulee tilata numerosta 0800 302 240. 


Pello-kortilla matkaat sujuvasti

Meillä käy Pello-kortti, jolloin maksat matkasta vain omavastuun osuuden. Pello-kortti on tukitoiminto henkilöille, joilla on toimintakyvyn heikentymistä. Kortin avulla tuetaan julkisilla kulkuneuvoilla liikkumista. Jos sinulla on vaikeuksia liikkumisessa, taksinkuljettaja auttaa sinut ovelta autoon, kuljettaa sinua kirkonkylällä ja auttaa ostosten kanssa aina kotiovelle asti. Muistathan näyttää kortin aina kuljettajalle. 


Turvallisesti matkassa

Ammattitaitoisen kuljettajamme kyydissä matkustat aina turvallisesti lähtöpisteestä päätepaikkaan. Tunnemme toimialueemme ja tiedämme mihin suunnata asiakkaan kertoessa kyytinsä määränpään. Tavoitteemme on, että jokainen voi nauttia matkasta huolettomasti ja mukavasti.


Tilaa taksi vaikka saman tien!


Hyvin varustetut ajoneuvot


Kaikissa tilausliikenneautoissamme on ensiluokkainen varustelutaso. Kaikki automme ovat koneellisesti ilmastoituja, turvavöin varustettuja ja isoissa autoissa on wc. Osassa autoja on varusteena dvd-laitteet.

Lue lisää tilausliikenteen palveluista ja tutustu myös laatulupaukseemme.

Haluatko lisätietoa tai tarjouksen matkasta? Ota yhteyttä!